Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Wilt u uw Mercedes verkopen in Werkendam?

Bent u aan het kijken om uw Mercedes te verkopen in Werkendam? Demus Cars is een autobedrijf met een expertise in verkoop, inkoop en taxatie van auto’s binnen de Benelux. Wij hebben occasions van verschillende merken en prijsklassen. Er zit altijd een auto voor u bij.

Uw Mercedes verkopen laat u over aan de specialist in Werkendam

Wij kunnen uw Mercedes verkopen bij ons in Werkendam, nabij Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en inkopen van auto’s. Wij gaan uw auto taxeren en zorgen er zo voor dat u de beste deal voor uw auto krijgt. U kunt ons zien als Een automakelaar, die u helpt om het hoogste bod voor uw auto te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons ook een nieuwe occasions kopen. Wij importeren en exporteren veel auto’s binnen de Benelux, hierdoor hebben we veel tweedehands auto's van verschillende prijsklassen. Er zit altijd een auto voor u bij.

Laat uw auto taxeren

Bij het verkopen en inkopen van auto’s hoort ook het taxeren van auto’s. Als u uw Mercedes bij ons verkoopt in Werkendam, dan wordt uw auto getaxeerd door een vakman. Ons bedrijf heeft jarenlang ervaring in het verkopen en inkopen van auto’s. Heeft u vragen over hoe dit in zijn werking gaat? Vul dan ons contactformulier in, stuur ons een e-mail naar [email protected], of bel ons via +31 6 - 53 81 50 67 .

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.