Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Wij zijn dé automakelaar voor u

Wij zijn dé automakelaar voor u. Bent u op zoek naar een autobedrijf waar u een auto kan verkopen, kopen of laten taxeren? Demus Cars helpt u, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen en inkopen van occasions. Kom bij ons in de showroom langs om alle occasions te bekijken. Onze specialisten helpen u bij het vinden van de perfecte auto voor u.

Op zoek naar een automakelaar voor de beste deal?

U krijgt bij ons bedrijf de beste deal voor uw auto van onze automakelaar. Uw auto wordt door ons getaxeerd, waarna wij uw auto naar waarde overnemen. Zorg er hierbij voor dat u de juiste documenten meeneemt. Bij ons is het ook mogelijk om een andere auto kopen. Wij zijn experts in het in- en exporten van auto’s binnen de Benelux, dus we hebben altijd nieuwe occasions tot onze beschikking. Tevens is het ook mogelijk om uw auto om te ruilen. Wij zorgen ervoor dat u er een nieuwer model voor terug krijgt. Maak snel een afspraak om uw auto in te ruilen, want wij zijn de beste automakelaar in de omgeving.

Neem snel contact met ons op

Bent u op zoek naar een automakelaar van Demus Cars in Werkendam, nabij Dordrecht of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected]. Neem telefonisch contact op via +31 6 - 53 81 50 67.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.