Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

De in- en verkoop van auto’s

Wij regelen de in- en verkoop van auto’s vanuit onze garage in Werkendam, niet ver van Dordrecht. Demus Cars is een veelzijdig bedrijf met een passie voor motorvoertuigen. Wij regelen alles van occasions tot het verkoop van uw huidige auto.

Wij zijn experts in de in- en verkoop van auto’s

Ons bedrijf is een expert in het in- en verkopen van auto’s in Benelux. Wij kopen auto’s in door heel Benelux, maar voor u in het ook mogelijk om uw auto aan ons te verkopen. Naast het importeren zorgen wij er ook voor dat er auto’s geëxporteerd worden naar andere landen binnen de Benelux. Voordat we een auto importeren of exporteren wordt deze door onze vakmensen getaxeerd. Hierdoor weten we de waarde van de occasions en berekenen we wat we voor deze auto kunnen bieden.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de in- en verkoop van auto’s? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan ook! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 - 53 81 50 67. Ook kunt u ons via dit nummer een berichtje sturen op Whatsapp. Maak een afspraak en loop de deal niet mis.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.