Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

De import van een auto vanuit België

Wij kunnen de import van een auto vanuit België voor u regelen. Demus Cars is gevestigd in Werkendam, dit is nabij Dordrecht en wij zijn een expert in het verkopen en inkopen van een auto binnen de Benelux. Wij regelen uw auto import tussen Nederland en België.

De import van uw auto vanuit Nederland en België

Wilt u meer weten over de import van een auto vanuit Nederland en België? Ons bedrijf werkt met passie aan motorvoegtuigen. Wij zijn experts in het verkopen en inkopen van auto’s binnen de Benelux. Zo importeren wij bijvoorbeeld auto’s vanuit België naar onze garage in Nederland. Hierdoor hebben we een ruime en wisselende voorraad van auto’s die worden geïmporteerd vanuit Nederland en België. Als u op zoek bent om een tweedehands auto te kopen, plan dan een afspraak in en kom onze auto’s bekijken. Wij hebben een ruime voorraad van merkauto’s en prijsklassen. Zo vindt u altijd een auto die perfect bij u en uw wensen past. Het maakt niet uit of u een Mercedes wilt of een Range Rover, wij hebben het allemaal.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wilt u meer weten over de import van een auto vanuit Nederland en België of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op. Stuur ons een e-mail naar [email protected]. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan ook! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 - 53 81 50 67 . Ook is het mogelijk om een berichtje te sturen op Whatsapp.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.