Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Wilt u uw auto verkopen in Werkendam?

Wilt u uw auto verkopen in Werkendam, nabij Dordrecht en Gorinchem? Demus Cars is een autobedrijf dat zich specialiseert in het verkopen en inkopen van occasions. Bij ons kunt u dus uw auto verkopen, of een andere auto uitzoeken. Daarnaast kunnen we uw auto ook taxeren.

Uw auto verkopen in Werkendam, nabij Gorinchem

Bij ons kunt u uw auto verkopen in Werkendam, dit is dichtbij Gorinchem. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en inkopen van occasions. Wij zorgen dat u de beste deal voor uw auto krijgt. Voordat u uw auto verkoopt, wordt uw auto door ons getaxeerd. Daardoor weten we hoeveel uw auto waard is en hoe veel we u kunnen bieden. Bij ons kunt u ook een occasions kopen, wij hebben veel ervaring met export en import van auto’s in de Benelux. Hierdoor hebben we veel verschillende merken verkrijgbaar, ook in verschillende prijsklassen. Wij hebben altijd een auto die bij u past. Kom snel bij ons langs en loop de deal niet mis.

Maak een afspraak bij onze vakmensen

Als u een auto wilt verkopen bij ons bedrijf in Werkendam, nabij Gorinchem, dan komt daar veel bij kijken. Heeft u hier vragen over of wilt u advies hoe u dit het beste aan kunt pakken? Maak dan een afspraak met een van onze vakmensen. Stuur ons een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch contact? Dat is ook mogelijk! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 - 53 81 50 67 .

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.