Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Wilt u een auto kopen in regio Gorinchem?

Wilt u een auto kopen in de buurt van Gorinchem? Demus Cars is een autobedrijf gevestigd net over de Brabantse grens in Werkendam, nabij Dordrecht. Wij hebben een ruim assortiment aan auto’s van verschillende merken en prijsklassen. Zo vindt u een auto die bij uw wensen en eisen past. Kom langs in onze showroom om alle auto’s te komen bewonderen.

Kom een auto kopen in regio Gorinchem

Bent u aan het kijken om een auto te kopen in regio Gorinchem? Ons bedrijf kunt u zien als een automakelaar. Wij specialiseren ons in een aantal gebieden van de autowereld, namelijk:

Door de import en export van auto’s waar wij als bedrijf onderdeel van zijn, hebben we altijd een ruim assortiment aan auto’s. Dus als u bij ons een auto gaat kopen, dan vindt u verschillende merken in verschillende prijsklassen.

Kom langs in onze showroom

Voordat u een auto koopt bij ons in Gorinchem, wilt u deze natuurlijk zien. Kom bij ons in de showroom langs om de auto’s te bewonderen. Onze vakmensen lopen daar ook rond dus als u vragen heeft, dan is het mogelijk om die te stellen, dit geldt ook voor het maken van een proefrit. Heeft u vragen die echt niet kunnen wachten? Stuur dan een e-mail naar [email protected], of bel ons via +31 6 - 53 81 50 67 .

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.