Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

De auto-export bij ons bedrijf vanuit Nederland en België

Bij Demus Cars regelen we alles rondom de auto, van import tot export in Nederland en België. Bij ons kunt u uw auto verkopen, laten exporteren of taxeren. Ons bedrijf is gevestigd in Werkendam, nabij Dordrecht, en is ontstaan door passie voor motorvoertuigen. We zijn een veelzijdig bedrijf, met medewerkers die liefde voor het vak hebben.

Auto-export in Nederland en België

De auto-export is in Nederland en België erg groot, hier willen wij, als bedrijf ook een onderdeel van zijn. Wij willen met ons bedrijf de export van auto’s vanuit Benelux vergroten. Het exporteren van auto’s in Nederland en België doen wij al een lange tijd. U verkoopt uw auto aan ons en wij gaan er mee aan de slag. Ons bedrijf zorgt voor de juiste papieren en keurt uw auto helemaal voordat we deze aannemen. Naast het exporteren van auto’s vanuit Nederland en België adviseren we u ook graag bij de aanschaf van een andere auto of een tweedehands auto, maar ook over eventueel onderhoud of reparatie. Bij ons kunt u ook terecht voor occasions. Dankzij onze ervaring in de autobranche kunnen we inspelen op uw wensen en eisen.

Vraag ons om advies

Heeft u advies nodig over het exporteren van uw auto vanuit Nederland of België? Vraag het aan onze experts, zij weten er alles vanaf en vertellen met liefde wat er met uw auto gaat gebeuren. Maak een afspraak met onze experts door ons contactformulier invullen. Stuur een e-mail naar [email protected], of bel naar +31 6 - 53 81 50 67 . Onze experts staan u te woord en vertellen u alles over het exporteren van uw auto vanuit Nederland of België.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, vragen we u om graag even te bellen voor een afspraak. Dan weet u zeker wanneer u terechtkunt bij onze autogarage en autobedrijf in Werkendam. Neem via onderstaande telefoonnummers contact met ons op. Stuur ons een berichtje op Whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.